Welkom op mijn blog.

Hoi lief mens. Welkom op mijn blog. Ik schrijf mijn teksten met de bedoeling om jou, “mijn” lezer(es) uit te dagen, te motiveren, activeren en inspireren om verder te voelen, te kijken, te begrijpen en te verstaan als dat je ooit hebt gedaan. Ik wens jou veel leesplezier en vooral veel inzichten waar jij wat aan hebt en die jou misschien kunnen ondersteunen en verder helpen op jouw pad.

Leren en ontwikkelen doen wij altijd en iedere dag opnieuw. Dat geldt ook voor mij. Ik wil daarom alle mensen, dieren, bomen, planten, bloemen en de natuur bedanken voor alles wat ik iedere dag opnieuw van jullie allemaal leer. Jullie hebben mij verbaal, non-verbaal en energetisch zoveel verhalen verteld, inzicht gegeven en geïnspireerd, waardoor ik iedere keer weer als het mij even tegenzat of tegenzit weer de kracht en de liefde in mezelf opnieuw kan voelen. Deze kracht geeft mij de moed om steeds weer door te gaan en te doen waarvoor ik geboren ben. Mensen bewust maken van zichzelf en de anderen om hen heen. Van alle anderen!

Ik ben dankbaar dat ik de zegen van het holistisch communiceren kan en mag verstaan en dank aan jou “mijn” lezer die bereid is ervoor open te staan en te willen leren en ontwikkelen. Lieve groet Sylvane. X

Scroll naar boven