Sylvane over mij

"Bewustwording van holistische communicatie is geen luxe. Het is gewoon een must voor iedereen. Voor alle kinderen, de dieren, de natuur en de planeet waarop wij mogen wonen."

Sylvane

Mijn naam is Sylvane. Ik hou van mijn leven, van mensen, van dieren, de natuur en deze planeet. Ik leef vanuit mijn intuïtie en gevoel en ik gebruik mijn gezonde verstand. Ik doe de dingen vanuit mijn hart. Door de combinatie van reading, hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid kan ik diepe, snelle verbindingen leggen en snel en gericht verbale, non-verbale en energetische communicatie oppikken.

Al sinds ik een klein meisje was pikte ik daardoor op hoe anderen mensen zich voelde en begreep ik heel snel wat er met hen aan de hand was. Pas veel later begreep ik dat men dit reading noemde. Ik vond het fascinerend om te zien hoe mensen dit zeiden, maar dat deden. Er klopte vaak helemaal niks van hun communicatie. Niet met zichzelf en niet met een ander. Dat was vaak verwarrend en als kind en jongvolwassene heb ik het daar niet altijd even makkelijk mee gehad. Het is juist om die reden dat ik zo geïnteresseerd raakte in het "zijn" van de mens en "het gedrag".

Toen ik in het onderwijs ging werken zag ik dat ook steeds gebeuren tussen kinderen en leerkrachten en kinderen of leerkrachten onderling. Daar ontwikkelde ik mijn eerste inzichten in de blokkades die er zijn op het gebied van communicatie. Alles is namelijk communicatie. Alles wat er zich in onszelf afspeelt, hoe wij met een ander omgaan en ook zeker hoe wij met de aarde communiceren en zij met ons. Althans…dat doet zij wel de hele tijd, maar de meeste mensen verstaan het alleen niet.

Na jaren voor de klas te hebben gestaan, startte ik in 2004 met mijn eigen zaak Shania. Werken in Shania en nieuwe dingen leren, ervaren en ontwikkelen was echt een fantastische tijd. Er is zoveel gebeurd sinds die tijd. Zoveel meer kennis, ervaring, studie, maar vooral pionierswerk. Al mijn eigen levenservaringen, ontwikkelingen en studies hebben gemaakt wie ik nu ben. Het is zeker niet altijd makkelijk geweest, maar het heeft mij zoveel gebracht. Groei in mezelf en groei samen met anderen.

Eigenlijk kwam alles wat ik zag, deed en voelde steeds uit bij communicatie. Of het nou ging om ouders en kinderen begeleiden, mensen uit het zakenleven coachen en trainen, een opleiding verzorgen of werken met mensen met fysieke klachten van hun lichaam... Communicatie in alle vormen en maten diende zich steeds weer opnieuw aan en voerde de boventoon.

Doordat ik mensen coachte en trainde in het écht verstaan van verbale en vooral ook non-verbale en energetische communicatie leerden zij hun eigen problemen op te lossen en het contact met hun eigen lichaam en gevoel te herstellen. Ze transformeerde weer terug in hun eigen autonome zelf. Et voilà.. "Holistische Communicatie" werd geboren. Holistische communiceren..dat is wat ik doe, dat is wat ik kan en dat is gewoon wie ik ben. Ik ben dus gaan doen waarvoor ik geboren ben. Holistische Communicatie de wereld in brengen en inzicht geven in verbanden onderling, waardoor verbindingen herstelt kunnen worden.

Na een lange weg van vallen en opstaan, onderzoeken en weer opnieuw proberen heb ik eindelijk mijn werkvorm gevonden. Naast Holistische Communicatie en verbanden inzichtelijk maken, ben ik gespecialiseerd in het opsporen en doorbreken van de blokkerende communicatie van maskers & mechanismen die geactiveerd zijn door pijn die mensen in hun leven hebben opgelopen. Deze maskers & mechanismen blokkeren het contact met jouw werkelijke gevoel. Wanneer je vastzit in zo'n masker of mechanisme is het bijna onmogelijk om holistisch te communiceren met jezelf of met een ander. Inzichten krijgen en verbanden leggen wordt hierdoor extra bemoeilijkt.

Ook heb ik het talent om mensen te helpen genezing te vinden van deze beperkende denkpatronen. Door het breken van de maskers & mechanismen komt natuurlijke genezing van het denken op gang. Onze manier van denken heeft een direct gevolg op ons werkelijke gevoel en onze fysieke, mentale, sociale en spirituele gezondheid. Door inzicht te krijgen in de reden van jouw ongemak of fysieke klachten van jouw lichaam, geef je jezelf de kans op acceptatie, heling en/of genezing. Door kennisoverdracht over Holistische Communicatie, voedings- en energieleer en bewustwording kom je vrij van gedachten die jou tegenhouden om jezelf verder te ontwikkelen, te leren accepteren wat is en leer je écht van jezelf te houden.

Ik zie jouw maskers en mechanismen door reading, ik vertaal de non-verbale en energetische communicatie  van jouw hart, jouw gevoel en jouw lichaam en verbind die met jouw verbale communicatie die zich afspeelt in jouw hoofd. Zo zorgen wij er samen voor dat jouw verbale, non-verbale en energetische communicatie op één lijn komen, waardoor de communicatie met jezelf en daardoor ook met anderen én met de planeet weer hersteld en dus holistisch wordt! Je hebt geen idee hoeveel oplossingen er zijn als je begrijpt waardoor en wat de oorsprong van jouw 'probleem' is.

Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat ik een verbindende vertaalster ben. Je leert jezelf kennen via mij.

Je leert niet over jezelf van mij, maar via mij!

Scroll naar boven